לביבות כרישה לחג

לביבות כרישה לחגים

הן לביבות ממש ממש טעימות

כל המשפחה אוהבת מקטן ועד גדול

מוצרים –

2 כרשות

תפוח אדמה גדול

מלח פלפל שחור

חצי כפית כמון

בצל ירוק אחד קצוץ

2 ביצים

3 כפות קמח או פירורי לחם (בפסח קמח מצה)

הכנה –

נבשל בסיר עם מים וקצת מלח פרוסות תפוחי אדמה ופרוסות של הכרישה.

לאחר שמתרכך זה לוקח בערך חצי שעה.

נסנן טוב מהמים.

נקרר ואז נעביר למעבד מזון ונטחן בפולסים .

לא לעשות מחית חלקה מידי.

לאחר מכן נעביר לקערה.

נוסיף את התבלינים ביצים וקמח.

נחמם שמן במחבת שטוחה.

נלבב לביבות לא דקות מיד , נטגן משני הצדדים.

נשים על ניר סופג .

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *