לביבות כרישה לחגים
הן לביבות ממש ממש טעימות
כל המשפחה אוהבת מקטן ועד גדול
מוצרים –
2 כרשות
תפוח אדמה גדול
מלח פלפל שחור
חצי כפית כמון
בצל ירוק אחד קצוץ
2 ביצים
3 כפות קמח או פירורי לחם (בפסח קמח מצה)
הכנה –
נבשל בסיר עם מים וקצת מלח פרוסות תפוחי אדמה ופרוסות של הכרישה.
לאחר שמתרכך זה לוקח בערך חצי שעה.
נסנן טוב מהמים.
נקרר ואז נעביר למעבד מזון ונטחן בפולסים .
לא לעשות מחית חלקה מידי.
לאחר מכן נעביר לקערה.
נוסיף את התבלינים ביצים וקמח.
נחמם שמן במחבת שטוחה.
נלבב לביבות לא דקות מיד , נטגן משני הצדדים.
נשים על ניר סופג .