מתכון לסלט קולסלאו הסלט הכי אהוב על הישראלים
הוא נמצא בכל אירוע בכל ארוחה חגיגית וגם שבת.
מוצרים –
חצי כרוב גדול
2 גזרים
שמיר קצוץ
מלח
מיץ לימון
3 כפות מיונז
3 כפות מים
כפית סוכר
הכנה –
נפרוס דק את הכרוב , תוכלו לעשות זאת במעבד מזון.
אחר כך את הגזר לגרד .
לשים הכל בקערה .
לערבב את המיונז עם המים ומיץ הלימון.
לשפוך מעל הסלט כולל מלח.וסוכר.
לערבב טוב טוב.
מומלץ להכין שעה לפני הגשת הסלט לארוחה.
לטעם תמיד אם חסר מלח או לימון ולהוסיף