פחזניות מתכון שתמיד מצליח

יליזבטה מיכאלוב
פחזניות שתמיד תמיד מצליחות
יליזבטה מיכאלוב
מוצרים – 
פחזניות:
1. כוס מים
100 גרם מרגרינה או חמאה
1. כוס קמח
1/4. כפית מלח
4. ביצים
מילוי:
2.שמנת מתוקה/פרווה
3/4. כוס חלב
1. פודינג וניל
לקישוט:
אבקת סוכר או שוקולד
הכנה-
להרתיח את המים בסיר ולהמיס את המרגרינה/ חמאה.
להוריד מהאש להוסיף את הקמח והמלח, לערבב הייטב.
להחזיר לאש ולערבב כדקה בערך, עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר.
להוריד מהאש, להוסיף ביצה ולערבב, להוסיף ביצה אחרי ביצה עד לקבלת בצק אחיד.
מחממים תנור ל 170 מעלות בערך 50 דקות או עד הזהבה.
בהצלחה!!!
צילום אורית חדידה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *