מתכון לאסאדו בתנור – מתאים לחגים ולשבת

Adiel Twito
 אסאדו בתנור לחגים ולשבת
מוצרים-
2 קילו בשר אסאדו עם עצם טרי שלם לא לחתוך
שמן זית
4 כפות דבש או סילאן
כף חרדל  גרגרים
 פלפל שחור גרוס
מלח גס קצת
עלי רוזמרין או תימין
לתבנית -לרוטב
בצלי שלוט,
שום
כרישה
גזרים תפוחי אדמה
הכנה –
 בקערה
מערבבים-
שמן זית ,סילאן , חרדל
פלפל גרוס
ומלח גס.
מתבלים את הנתח של האסאדו בתערובת
מסדרים בתבנית לתנור –   שמן זית ,
בצלי שלוט ,ראש שום חצוי ,כרשה פרוסה אפשר גזרים ,תפוחי אדמה.
ומעל מניחים את הנתחים של האסאדו. מזלפים קצת סילאן ושמן זית.
מפזרים עלים של טימין.
מכסים טוב טוב עם נייר אפיה ועל זה נייר כסף נשים במקרר לכמה שעות אפילו לילה.
ואז להכניס לאפייה בתנור .160 מעלות . לפחות 4 שעות
לבדוק אם חסר נוזלים באמצע .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *