בשר ראש לחג נוסח מרוקאי

סיגלית עמגר

מתכון לבשר ראש עם חומוס פיקנטי טעים

מוצרים –

נתח בשר ראש קילו וחצי

גמבה אדומה

7 שיני שום

2 פלפלים יבשים אדומים

כף פפריקה

כפית גדושה כמון

פלפל לבן

כפית כורכום

כ מרק עוף

מלח

בערך 2 כוסות גרגירי חומוס קפואים או משימורים

חצי צרור כוסברה קצוצה

הכנה –

בסיר לחץ מרתיחים את בשר הראש עם מים ומעט מלח, פלפל אנגלי ובצל קצוץ

לאחר שהתבשל לקרר.

בסיר שטוח מכינים הרוטב

מטגנים קוביות גמבה עם שום פרוס.

מוסיפים פלפלים וכל התבלינים.

מוסיפים חומוס ומים מערבבים קצת .

מוסיפים את בשר הראש חתוך לקוביות .

מכסים את הסיר על אש נמוכה שעה וחצי עד לצמצום הנוזלים והבשר רך.

 

בסוף צרור כוסברה קצוצה להגשה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *