עוגיות ריפעת מרוקאיות

 

עוגיות תה מרוקאיות – רייפת

שיתוף מתכון – אילנה לוי

 

מצרכים-

ק"ג קמח,

3/4 כוס סוכר,

2 סוכר וניל,

1 אבקת אפיה,

חצי כוס שומשום,

3 כפות זרעי אניס טחונים

וגרידה מלימון אחד.

מחמאה/חמאה

כוס שמן

חצי כוס מיץ

2 ביצים

כף תמצית וניל

כפית רום

 

אופן הכנה –

לערבב במיקסר את החומרים היבשים.
להוסיף 1 מחמאה מומסת כמעט,  כוס שמן, חצי כוס מיץ תפוזים, 2 ביצים, כף תמצית וניל וכפית תמצית רום.

ללוש לבצק עד שמתאחד. אם הבצק עדיין יבש אפשר להוסיף 2 כפות מיץ תפוזים.
לכסות ולהניח למנוחה בחוץ 15 דקות.

לחלק את הבצק ל – 7 חלקים. לרדד דק כל חלק על נייר אפיה מקומח.

להחליק את הנייר עם הבצק לתבנית התנור.

ליישר בצדדים ולחתוך ריבועים עם גלגלת או סכין.
לאפות בטורבו 2 תבניות ב – 170 מעלות כ – 15 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.
בהצלחה – אילנה לוי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *