עוגיות מושלגות שאי אפשר להפסיק לאכול אותן
שיתוף מתכון –
איילת ג'יבלי
מצרכים-
3 כפות אבקת קקאו
חצי כוס סוכר
4 כפות שמן
חצי כפית תמצית וניל
ביצה
3/4 כוס קמח לבן מעורבב עם חצי כפית אבקת אפייה
1-2 כפות מים
לציפוי: אבקת סוכר
אופן הכנה –
מערבבים את כל החומרים יחד לפי הסדר עד לקבלת בצק אחיד
עוטפים בנילון נצמד ומעבירים למקפיא לחצי שעה.
מחממים תנור ל 180 .
יוצרים כדורים ומגלגלים לתוך אבקת סוכר.
מעבירים לתנור ל 10 דק עד שנעשים יציבים.
לקרר לפני שנוגעים .