עוגיות ביסקוטי מהממות 
מתכון בשיתוף –
צביה דוד
מצרכים-
3 ½ כוסות קמח
שתי כפיות אבקת אפייה
חצי כפית אבקת סודה לשתיה
חצי כפית מלח
4 ביצים
כוס ורבע סוכר
2 שקיות סוכר וניל
3 כפות ברנדי או רום
2 כוסות שקדים לא קלויים
כוס וחצי אגוזי לוז לא קלויים/מלך
½ כוס חומציות
אופן הכנה-
מחממים מראש תנור ל-170 מעלות
נערבב בקערה את הקמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה, ומלח.
בקערה נפרדת טורפים ביצים, סוכר, סוכר וניל, וברנדי.
ניצוק את תערובת הביצים עם תערובת הקמח וללוש עד לבצק אחד וקצת דביק
מוסיפים את השקדים ואגוזי לוז וממשיכים ללוש בעדינות עד לפיזור אחיד.
אחרי זאת, בידיים רטובות ניצור מהבצק נקניק גדול,
משמנים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. משטחים קלות בידיים רטובות לקבלת מלבן 35X20X4
נאפה למשך 35-40 דקות על 150 מעלות,
לאחר מכן מוציאים מהתנור להתקררות קלה ועם סכין חדה פורסים פרוסות אלכסוניות בעובי 1 ס"מ.
נניח על רשת התנור ואופים עוד 25 דקות עד להזהבה