עוגת טורט תפוזים

רבקה מיטלנסקי

 

עוגת תפוזים מאד אוורירית והטעם נפלא.
מצרכים-
6 ביצים
1 סוכר וניל
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוז טרי
גרדת תפוז
1 אבקת אפיה
2 כוסות קמח
אופן הכנה –
להפריד את הביצים להקציף את החלבונים עם הסוכר וניל ו1/2 כוס סוכר .
להעביר לקערה אחרת .
באותה קערה של המיקסר להקציף את החלמונים עם הסוכר שנשאר עד להתפחה של החלמונים .
להוסיף את השמן בזרם דק ולאחר מכן את שאר החומרים .
לחבר את שתי הקערות בערבוב עדין עד שהכל אחיד.
למזוג לתבנית 26 עם חור
תבנית פלא
לאפות בחום של 175 מ' כ 45 ד' או עד לנעיצת קיסם שיצא יבש אבל לשים לב לא ליבש יותר מידיי את העוגה .
אני השתמשתי בתבנית אנודייז אז בתבנית כזאת אין צורך לשמן
בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *