עוגת שיש הכי מושלמת שיש
מאת ליזט יחיאל
מצרכים-
6 ביצים
כוס ורבע סוכר
כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס שמן כוס חד פעמית חם
2.כוסות קמח מנופה
שקית אבקת אפיה
כפית תמצית וניל
כף גדושה שוקולית
כף גדושה קקאו
אופן הכנה –
להפריד ביצים להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר
מעבירים לכלי את החלבונים המוקצפים מכניסים לקערת המיקסר את החלמונים יתרת הסוכר
עד קבלת תערובת בהירה ותפוחה להוסיף את השמן בזרם דק את מיץ התפוזים והוניל
להנמיך את המיקסר ולהוסיף את הקמח עם אבקת האפיה
להוסיף מעט מקצף החלבונים לערבב מעט להפסיק את פעולת המיקסר
ולקפל את תערובת החלבונים
לשמן תבנית לשפוך חצי .
בחצי השני לנפות את הקקאו והשוקולית לשפוך על העיסה הלבנה לעבור עם הלקקן בצורת בחישת שמיניות למרקם שיש מעורב.
לאפות בחום 170 מעלות כ-שעה