סלט כרוב תיאלנדי

סלט כרוב  תאילנדי
 מתכון – אורלי אוחנה כהן
מצרכים-
חצי כרוב סגול
חצי כרוב לבן
2 גזר מגורד או ג'וליאנים שרוכים
בצל סגול פרוס דק
חצי צרור כוסברה קצוצה/פטרוזיליה
חצי כוס בוטנים קצוצים או חצאי בוטנים
תיבול:
מעט שמן זית
כף דבש
שום כתוש
מיץ לימון או חומץ
פלפל שחור
מלח
מעט סויה
מי שאוהב אפשר להוסיף שמן שומשום
אופן הכנה –
חותכים לרצועות את שני סוגי הכרוב לרצועות דקות.
מוסיפים גזר ואת המצרכים .
מערבבים יחיד עם התיבול והרוטבים.
מפזרים הבוטנים למעלה.
בתיאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *