מתכון לבקלאווה

Eilat Eliyahu

 

בקלוואה!!! אין טעים כזה
מאת –
מצרכים- 
מילוי:
חצי קילו – פיסטוק, אגוזי מלך קצוצים, שקדים, או כל מה אוהבים
חצי כוס סוכר
חצי כוס חום
כפית קינמון
הל ציפון
עלי פילו מופשרים
שמן לריסוס
אופן הכנה –
לקחת עלה אחד לשמן, ועליו עוד עלה משומן
לפזר מהמלית בתחילת העלה לכל האורך ולגלגל.
למרוח שוב שמן מלמעלה.
אפייה 180 מעלות 20 דקות, כשיוצאים להרטיב בסירופ
לבשל על האש –
כוס וחצי מים
כוס סוכר
מיץ מחצי לימון
להרתיח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *