עוגת וניל בחושה ב 10 דקות עבודה
2 תבניות אינגלישקייק
מאת –
אתי עג'מי
מצרכים-
2.5 כוסות קמח מנופה
כוס סוכר
2 כפיות אבקת אפייה
2 סוכר וניל
4 ביצים שלמות
3/4 כוס שמן
1 פודינג וניל (קופסה )
1 שמנת מתוקה או צימחית
השתמשתי בקמח תופח ללא אבקת אפיה
אופן ההכנה –
מחממים תנור ל 170
בקערה אחת לשים את הקמח האפיה הפודינג ולערבב
בקערה שניה להקציף את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל לקצף תפוח ,
להנמיך מיקסר ולהוסיף תוך כדי הקצפה את השמן בזליגה איטית ואז את השמנת מתוקה להקציף 2 דקות ,
להוסיף את תערובת היבשים לערבב לתערובת חלקה לא יותר מידי
50 דקות בתנור
ליפוי – לשוקולד
2 שוקולד לבן
חצי קופסה שמנת מתוקה
בפולסים במיקרו ולערבב כל פעם
בהצלחה ושבת מבורכת