משתפת –
Adi Elfasy
מצרכים-
כרובית בינונית
4 כפות קמח
חצי שקית אבקת אפיה
4 ביצים
בצל גדול
רבע כוס שמן
4 כפות מיונז
רבע כוס של פירורי לחם
כף גדושה של אבקת מרק בצל /פטריות
מעט פלפל
מעט מלח
אופן ההכנה-
מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים ,מכניסים אותה בתוך קערה עם קצת מים ומכניסים את הקערה למיקרו למשך 6 דקות עד שהכרובית רכה אבל לא רכה מידי.
או לבשל במים חמים 10 דקות.
בינתיים משמנים תבנית בינונית ומפזרים עליה את פירורי הלחם.
כאשר הכרובית מוכנה מסדרים אותה על התבנית .
מטגנים את הבצל עם השמן עד לשקיפות ושמים בצד.
לוקחים קערה ומערבבים בה את הקמח,
אבקת אפיה, ביצים,מיונז,אבקת מרק
את הבצל המטוגן ,מלח ופלפל ושופכים על התבנית בה מסודרת הכרובית.
מכניסים לתוך התנור על חום בינוני 180 למשך 35 דקות עד שהפשטידה משחימה.