עוגת שוקולד וקוקוס בשכבות,
מעולה ללא מיקסר
עוגת שוקולד וקוקוס בשכבות
מאת – דרורית אוברפרשט
מצרכים-
הבצק –
כוס ורבע קמח לבן
1 1/2 כוס סוכר לבן
כפית אבקת אפיה
4 כפות קקאו
1 שמנת חמוצה
חצי שמנת מתוקה
3 ביצים שלמות
כוס שמן
קרם קוקוס –
50 גר' חמאה
חלב מרוכז 400 גר'
חצי כוס חלב
300 גר' קוקוס
גנאש –
250 גר' שוקולד
שמנת מתוקה
אופן הכנה –
הכנת הבצק –
לערבב את היבשים עם כף עץ
להוסיף ליבשים שמן, שמנות, וביצים(בלי מיקסר)
לערבב ולצקת לתבנית עגולה 26
לאפות 160 מעלות 40 דקות.
הכנת הקרם קוקוס-
בסיר לחמם 50 גרם חמאה
1 קופסת חלב מרוכז
חצי כוס חלב
להביא לרתיחה
ולהוסיף 300 גרם קוקוס
לערבב טוב טוב ולצקת על העוגה , להדק עם כף
ולהכניס שעה למקרר.
גנאש שוקולד
250 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה
לבשל על אש נמוכה עד שהכל נטמע.
להמתין 10 דקות ולצקת על הקוקוס
בהצלחה