בוריקיטס גבינה
מהיר וטעים – אסתר סמרנו
מצרכים –
3 כוסות קמח
1וחצי אבקת אפיה
200 גרם חמאה
גביע שמנת חמוצה
מעט מלח.
מלית –
200 גר' בולגרית
חצי כוס גבינה צהובה
תפוח אדמה מבושל מרוסק לפירה
ביצה
מלח
פלפל שחור
להברשה
ביצה
שומשום
אופן ההכנה –
בצק – לערבב הכול בקערה לקבל בצק חלק ולהניח במקרר .
למלית לערבב יחד הכל .
לרדד את הבצק ואז לחתוך עיגולים.
להניח בקצה כפית גדושה מהמלית לסגור לחצי ירח ולהדק.
על נייר אפיה למרוח ביצה ושומשום.
אפייה 170 מעלות בערך 30 דקות