עוגת שכבות נס קפה אורגינל של פעם
מצרכים-
רבע כפית מלח
מילוי –
חצי חבילה אינסטנט וניל
אופן הכנה –
לקערת המיקסר נעביר את מצרכי הבצק ונעבד עד שמתקבל בצק חלק ואחיד.
ניתן לו מנוחה שעתיים במקרר.
נחלק אותו ל- 4.
נקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב מאוד.
נוסיף את הפודינג וניל והנס קפה ונערבב היטב בעדינות. לא לשבור הקצף.
לרדד כל חלק על נייר אפייה
לשטח בתבנית ולמרוח 1/3 מכמות המרנג ולסיים בבצק.
למרוח ביצה למעלה .
ולהכניס לתנור 180 בערך כ- חצי שעה או 40 דקות או עד השחמה יפה.
לתת לעוגה להצטננן היטב
ורק לאחר שהתקררה לחתוך ריבועים או מלבנים ולאחר ולפדר באבקת סוכר.