עוגת תפוזים תמיד מצליחה

 

Hakun Ruti

עוגת תפוזים מהממת וגבוהה – תקנו תבנית אנג'ל להצלחת העוגה

מאת – רותי חקון

מצרכים-

6 ביצים מופרדות

כוס עד כוס וחצי סוכר

2 שקיות סוכר וניל

כוס מיץ

כוס שמן

גרידה של תפוז

2 כוסות קמח תופח

וגם אבקת אפייה

קמצוץ מלח

אופן הכנה –

נקציף חלבונים עם סוכר

נערבב חלמונים עם שמן ומיץ נוסיף את שאר המצרכים.

נאחד בין שתי התערובות.

נקפל את קצף החלבונים לתערובת עם החלמונים בתנועות עטיפה

עד שמתקבלת בלילה אחידה .

נעביר לתבנית.

לא לשמן את התבנית  רק בתחתית.

אפייה על 170 מעלות כשעה.

לתבנית אנג'ל יש רגליים אז להפוך ולתת לעוגה להתקרר .

רק אחרי שהעוגה קרה, להעביר סכין  בצידי העוגה ולחלץ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *