פריקסה – הכי טעים שיש

אילנית שוב

 

פריקסה – מתכון  חגית אלקבץ
מאת  – אילנית שוב
מצרכים-
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
חצי כף מלח
3 כפות סוכר
2 כפות שמן
 ביצה
2  וחצי כוסות מים חמימים
אופן הכנה –
לשים במיקסר עם וו לישה את כל מצרכים.
ללוש 10 דקות
התפחה שעה ואחר כך עוד הפתחה חצי שעה.
לחלק ללחמניות מאורכות בערך 150 גר' כל אחת
לשים על נייר אפייה
אחר כך לחם שמן במחבת רחב.
לטגן משני הצדדים כמו סופגניות.
מילוי –
טונה
תפוח אדמה מבושל
ביצה קשה
אריסה
לימון כבוש
זיתים
צ'ירשי, ירקות וכו'

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *