סלט חצילים על האש / אריאלה גולדמן
איזה טעם גן עדן הסלט הזה
מצרכים-
2 גמבה
2 חצילי
4 שיני שום
מיץ לימון
רבע כוס שמן
כמון
פלפל
מלח
אופן הכנה –
לשרוף על אש גלויה או על מנגל
2 פלפל גמבה
2 חצילים
למעוך את תוכן החצילים
להסיר מהגמבות את הקליפה החרוכה,
אבל להשאיר ממנה מעט כי זה מוסיף טעם מעושן לסלט ולחתוך לרצועות
להכניס לקערה ולתבל
4 שיני שום כתושות
מיץ סחוט טרי מ 2 לימונים
רבע כוס שמן
מלח, פלפל שחור גרוס
~ לערבב ולאחסן במקרר