עוגת מייפל מושלמת וטעימה בטירוף!!
מאת מישל סדיקוב
מצרכים –
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
2/3 מיכל שמנת מתוקה/צמחית
1 ושלושת רבעי כוס קמח
2 שקיות אבקת אפיה
לציפוי:
כוס אגוזי מלך
כפית סוכר חום
כפית קינמון
מייפל
אופן ההכנה –
מחממים תנור ל-170 מעלות
מקציפים את הביצים עם הסוכר במשך כשבע דקות.
מוסיפים את השמנת המתוקה והשמן בזרם דק.
מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה עד לאיחוד.
מוזגים את הבלילה לתבניות.
2 אינגליש סטנדרט
קוצצים את האגוזים ומערבבים עם הקינמון והסוכר ומפזרים בעדינות על מנת שהציפוי לא ישקע.
מכניסים לאפייה של 40 דקות. חשוב מאוד לא לפתוח את התנור באמצע האפייה!!
כשהעוגה חמה מוזגים סירופ מייפל.
בתיאבון ❤️