ספגטי ברוטב עגבניות בסיר אחד / אריאלה גולדמן
איזה קל איזה טעים
הילדים אוהבים מאודדד
מצרכים –
250 גר' ספגטי
פלפל חריף
5 שיני שום
כורכום
בצל פרוס
רסק עגבניות קטן
כפית סילאן
מלח
פלפל שחור
פפריקה
הספגטי ללא בישול מקדים .הוא מתבשל בתוך הרוטב
אופן הכנה –
~ לחמם 5 כפות שמן עם חצי כפית כורכום ולהזהיב בצל פרוס דק ,חצוי
~ להוסיף פלפל אדום חריף, יבש שלם ו 5 שיני שום שלמות. לטגן קלות.
~ להוסיף קופסת רסק עגבניות קטנה, כפית סילאן/ או סוכר, חצי כף מלח,חצי כפית פלפל שחור גרוס,כף פפריקה.
לטגן כמה שניות ולהוסיף פנימה חבילת ספגטי קטנה 250 גר ( לחבילה של 500 גר הוסיפו 2 קופסאות רסק עגבניות )
~ למלא מים עד כיסוי הספגטי ,
להביא לרתיחה ,להנמיך ללהבה בינונית ולכסות את הסיר
.מידי פעם לערבב עם מזלג.
לבשל עד שהספגטי רכים ואין נוזלים