עוגת תפוחים מושלמת וקלה להכנה!
מושלמת לשבת!
משתפת – ליאל בן דוד בדש
מצרכים-
לתפוחים:
5-6 תפוחים חותכים לקוביות ואפשר גם לפרוסות .(אני סידרתי חתיכות פרוסות דק מעל)
שמים בקערה, על התפוחים לשים כפית גדושה קינמון,2 כפות סוכר לבן ,כף סוכר חום ולערבב היטב.
לתערובת העוגה:
4 ביצים.
½ כוס סוכר לבן.
½ כוס סוכר חום או לבן
½ כוס מים.
1 כוס שמן
כפית גדושה קינמון.
1 אבקת אפיה.
1 סוכר וניל.
½ כפית אבקת סודה לשתייה.
2 ורבע כוסות קמח.
אופן הכנה –
את כל המצרכים לעוגה נערבב יחד היטב עד שנגיע למרקם חלק ללא גושים.
נוסיף את התפוחים שהכנו עם הסוכר והקינמון , נשמן את התבנית 26 קפיצית או ריבועית 20/30
נשפוך את הבלילה לבנית , ואפשר לסדר מעל תפוחים פרוסים דק .
לאפות על 160 מעלות בערך 40 דקות או יותר עד שקיסם יוצא יבש ,
לפני ההגשה לפזר אבקת סוכר , ל
הכין קפה שווה, תהנו