מצרכים –
4 ביצים
כוס וחצי קמח תופח
כוס ורבע סוכר
חבילה חמאה 200 גר' מומסת או כוס שמן
3 כפות חלב או מים
כפית תמצית וניל
קורט מלח
2 כפות קקאו
אופן הכנה –
מקציפים ביצים וסוכר .
מורידים מהירות ומוסיפים בהדרגה את החומרים האחרים.
ללא הקקאו.
לאחר שהתערובת חלקה.
מחלקים חצי ומערבבים למחצית את הקקאו.
מוזגים תערובת לבנה לתבנית מלבנית לא גדולה ,(או 26 עגולה עם חור) ,ומעליה את תערובת הקקאו.
מערבבים קלות עם מזלג או שיפוד.
מכניסים לתנור לאפייה 170 מעלות כ- 45 דקות
עד שהעוגה יציבה.