תפוחי אדמה צלויים טעים וממכר

מלי מאירוב

תפוחי אדמה ממכרים של מלי מאירוב

מצרכים- 

4 , 6 תפוחי אדמה שטופים הזן האדום אפשר עם או בלי קליפה

מלח

כורכום

רבע כוס מים

רבע כוס שמן זית

חצי כפית מלח

כפית פפריקה

פלפל שחור

עשבי תיבול יבשים

כף מרק עוף

כף מיונז

אופן הכנה –

תפוחי אדמה לחתוך לחצי וכל חצי ל 3 מהצד הארוך .

להרתיח סיר מים עם כפית כורכום וכפית מלח.. להכניס את תפוחי האדמה.

.ולבשל 10 דקות !! להעביר למסננת ולחכות לקירור .

לחמם תנור 210 מעלות.

בקערה נערבב -רבע כוס מים..קצת פחות מרבע כוס שמן זית..חצי כפית מלח

כפית גדושה פפריקה מתוקה.

כפית שטוחה פלפל שחור גרוס

כף עשבי תיבול יבש (פטרוזיליה..או כוסברה..או טימין ..שמיר וכו) כף אבקת מרק ..כף מיונז(לא לדאוג לא מורגש)

לערבב טובאת התפוחי אדמה עם הרוטב.

להניח בתבנית עם נייר אפיה ..

לאפות מדף שני מלמטה 2 פסים עד שתראו צבע סקסי

והכל מבעבע בצדדים להפוך מדי פעם בעדינות..

תשאירו עוד קצת להשחמה וקריספיות.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *