עוגיות פרח ריבה טעים ממש

צביה אורן
עוגיות פרח ריבה ושוקולד,פריכות ומתוקות בצורת סנדוויץ.
מתכון פשוט ונוסטלגי.
פשוט עוגיות של ילדים.
צביה אורן
מצרכים-
120 גרם חמאה חתוך לקוביות
80 גרם אבקת סוכר
1 שקית אבקת אפיה
1 ביצה
מעט קליפת תפוז מגורדת
2 וחצי כוסות קמח
1 שקית אבקת סוכר וניל
1 כף שמן
אופן הכנה –
מעבדים הכל במעבד מזון עד שמתקבל בצק רך ואחיד.
מרדדים את הבצק על ניר אפיה מקומח
לעובי של חצי ס׳מ
קורצים עיגולים קטנים
חלק שלמים וחלק קורצים מהמרכז
מניחים בתבנית ולאפיה 170 מעלות
עד להשחמה קלה בערך 15-20 דקות
מצננים ממלאים בשוקולד או כל סוגי הריבה.
וכל סוגי הצבע וסוגרים בצורת סנדוויץ
מקררים את העוגיות מוסיפים את הריבה או
ממרח שוקולד, מחכים להתיצבות,
ואחרי זה אפשר להכניס לקופסא.
אפשר לקשט באבקת סוכר, לפזר מעל
טעיםםםם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *