מתכון לעוגת סברינה כמו של אמא שהיו מכינים פעם

לביאה מורדכי

 

עוגת סברינה של פעם 🍮🍮

מצרכים

5 ביצים

5 כפות סוכר

5 כפות מלאות פירורי לחם (לא מתובלים ולא זהובים טבעי)

הסירופ:

2 כוסות מים

חצי כוס סוכר

בקבוק קטן של תמצית רום אדום

הקרם:

שמנת מתוקה

1 כוס חלב

אינסנט פודינג וניל

 

אופן ההכנה

מקציפה את הלבן של הביצים עם חצי מהסוכר והשאר לחלמון

לאחר הקצפה טובה מקפלת את הקצף עם הצהוב ובתנועות עטיפה את שמה את הפירורי לחם בקיפול

אופה בתנור על חום בינוני (זה נאפה מהר) לשים לב

בסיר קטן מרתיחה 2 כוסות מים וכוס סוכר (אני שמה חצי כוס סוכר לא אוהבים יותר מידיי מתוק וזה יוצא טעים) עם בקבוק של תמצית רום אדום

שיהיה סירופ

שמה את כל הסירופ על העוגה שהיא חמה

מקציפה שמנת מתוקה כוס חלב ואינסנט פודינג ואחרי שהעוגה מתקררת שמה את הקרם

בהצלחה ובתאבון🙏

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *