לביבות תפוחי אדמה
כמה פשוט וככה זה טעים
יום שישי בצהריים בתוך הפיתה יחד עם חציל מטוגן מטבוחה זה יאמי
עדינה בטש
מצרכים –
4 תפוחי אדמה
2 ביצים
כף מרק עוף – או מלח
פלפל שחור
רבע כפית כורכום
כף קמח /קמח מצה
בצל ירוק
ירק קצוץ לפי טעם אישי
אופן הכנה –
לטיגון מבושלים (לבשל עם הקליפה עד לריכוך)
לצנן, לקלף את הקליפה ולמעוך עם מזלג
להוסיף 2 ביצים
לתבל כף המרק עוף, חצי כפית פלפל שחור ,
רבע כפית כורכום
כף קמח
לערבב היטב ולטגן.
אפשרי להוסיף בצל וירק קצוץ.