היא פשוט טעימה וקלה
עוגת ביסקוויטים הכי נוסטלגית שיש
מאת – נעמי שושן
מצרכים-
400 גר' ביסקויטים פתי בר שוקולד
מעט לחב
לקרם-
250 אריזה שמנת מתוקה
500 גר' גבינה לבנה
2 כפות סוכר
חבילה אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס חלב
לגנאש –
100 גר' שוקולד מריר
100 מ"ל שמנת מתוקה
אופן הכנה –
להרטיב ביסקוויטים לסדר בתחתית תבנית מלבנית .
להקציף את כל מרכיבים הקרם עד שמתקבל קרם חלק ויציב
להעביר מעל הביסקויטים כמה שכבות כמו בתמונה .
שכבה אחרונה
להמיס שוקולד במיקרו עם שמנת
לצפות מעל
להכניס למקרר להתייצבות
מוטב להגיש אחרי כמה שעות.