זהירות-חריףףףף!!!
סחוג ירוק
מתכון שרית מאיר אופיר
מצרכים-
קילו וחצי עד שניים פלפל חריף ירוק
6 צרורות כוסברה
שני ראשי שום שלמים גדולים
שמן
מלח
כמון
אופן ההכנה –
טוחנים את הפלפל עם הכוסברה במטחנת בשר,
שמים את התערובת במסננת עד שכל הנוזלים ניגרים!!
את השום טוחנים בנפרד!!
חשוב שהתערובת תהיה ללא נוזלים!!
כאשר התערובת מסוננת היטב נערבב פנימה את השום.
מוסיפים מלח וכמון לפי הטעם-כן כן, צריך לטעום
לבסוף נוסיף ככוס שמן (לפחות), נערבב ו….
בתיאבון!!!
(מתה על חריףףףף).