זהו הבצק הכי טוב שתלמדו להכין
וקוראים לו כך כי הוא מהיר
מאת גילה עדי
בצק ספידי מקבל הכל באהבה
מילוי שוקולד
מילוי גבינה ותרד
מילוי תפוח"א
מצרכים –
לבצק
1/2 ק"ג קמח
1 כוס מים רותחים
1 כוס שמן
כף מלח
אופן ההכנה –
ללוש היטב לבצק חלק.
מילוי תפוח"א
לבשל תפוחי אדמה
להוסיף שמן מלח פלפל שחור
מילוי גבינה ותרד
לקצוץ תרד להרתיח עם מעט חמאה ומלח להוסיף שום לסנן מהנוזלים להוסיף גבינת פטה וקשקאבל ולמלא (הכי יפה לשבלולים)
מילוי שוקולד
לרדד עלה למלא במעט שוקולד לגלגל לשבלולים
ניתן למרוח חלמון ולפזר שומשום
לאפות בתנור בחום 200 מעלות עד להזהבה
ניתן להכין בצק למתוק
ממרח שוקולד ולגלגל מגולגלות.