זאת עוגת הגבינה שאני ממש אוהבת

Ilana zfira

עוגת גבינה שאני אוהבת
התבנית 26

מצרכים –
תחתית
2 בצים L
4 כפות סוכר
4 כפות קמח תופח
1 כף שמן
אופן הכנה תחתית-
להקציף ביצים שלמות + סוכר לקצף תפוח אוורירי, להוסיף שמן וקמח לערבב ולצקת לתבנית משומנת ולאפות מלא בערך יוצא 10 דקות .
מלית הגבינה
3 גבינה 5%
1 שמנת של פעם
1 כוס סוכר
5 ביצים
40 גר׳ אינסטנט וניל
40 גר׳ קורנפלור או קמח תופח
כפית תמצית וניל
כף לימון
קליפת לימון מגורדת
אופן הכנה –
לחמם תנור עם תבנית מים על חום 200 מע׳
להקציף חלבונים + סוכר לקצף רך
בקערה נפרדת גבינה, חלמונים, שמנת, אינסטנט וניל קורנפלור קליפת לימון מיץ לימון ותמצית וניל לערבב הייטב ולאחד עם חלבונים מוקצפים לתערובת אחידה לצקת לתבנית ולהכניס לאפייה 10 דקות בחום גבוהה ולהוריד לעוד שעה בערך בחום 150
ציפוי
2 שמנת רגילה
2 סוכר וניל
אופן הכנה
לערבב הייטב לצקת על פני העוגה להחזיר ל:- 7 עד 10 דקות להשגיח צריך להשאר לבן ולהוציא .
לקרר ולהתענג
הערה;
-כדאי לנקז נוזלים מהגבינה מספר שעות לפני .
-כדאי לעטוף את התבנית בנייר כסף רק את הרינג לא התחתית על מנת שצדי העוגה ישארו לבנים .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *