צלי עוף עם חומוס ותפוחי אדמה בסגנון מרוקאי

נועם זיגדון

 

*צלי עוף עם חומוס ותפוחי אדמה*

כוס מדידה חד פעמית חמה
קרדיט לאילנית בנזרי

מאת נועם זיגדון

המצרכים

6-8 חלקי עוף
6-8 תפוחי אדמה קטנים
1 בצל גדול פרוס לטבעות
3 שיני שום קצוץ
1 קופסא חומוס גרגרים
¼ צרור כוסברה קצוצה
2 כוסות מים
1 כף כורכום
1 כפית כמון
1 כף אבקת מרק
5 פלפל אנגלי שלם
½ כפית מלח
5 עלי דפנה
¼ כוס שמן

אופן הכנה

להשחים את הבצל עם השמן
להוסיף את השום והכורכום
לחמם מעט
להוסיף את העוף ולטגן משני צדדים
להוסיף את החומוס העלי דפנה והפלפל האנגלי ותפוחי האדמה
להוסיף את המים
לתבל
להביא לרתיחה
להעביר ללהבה בנונית אש נמוכה
לבשל כשעה
אם יש צורך לקראת הסוף לפתוח את הסיר לצימצום נוזלים

באהבה נועם זיגדון 💞

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *