עוגת שוקולד מרנג פקאן
טעימה בטירוף
מאת – שולה רומנו
המצרכים-
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
3/4 כוס שוקולית
1/4 כוס קקאו
1/2 כוס קמח /קמח מצה
כפית אבקת אפיה
המרנג –
4 חלבונים
3/4 כוס סוכר
כפית נס קפה
150 גר פקאן קצוץ
חצי כף קמח / קמח מצה דק
אופן הכנה –
להקציף את הביצים עם הסוכר לקצף תפוח .
להוסיף את הנוזלים בהדרגה ואחר כך את היבשים.
כשהתערובת חלקה להעביר לתבנית 24 קפיצית .
אפייה 170 מעלות 20 דקות .
מכינים מרנג
מקציפים חלבונים עם סוכר .
מוסיפים נס רפה ומקפלים את האגוזים והקמח.
מוציאים את העוגנ ושופכים את המרנג מעל העוגה
אופים עוד חצי שעה .