שנייה לפני פסח.. נהנים מזלאבייה
האהבה לבצקים!
מתכון לזלאבייה –
טעים כארוחת ערב קלילה עם גבינה לבנה, דבש, וסלט ירקות
המצרכים-
4 כוסות קמח מנופה
כף ורבע שמרים יבשים
2 כפות סוכר
2 כפיות מלח
מעט קצח
מים פושרים לפי צורך (כ3 כוסות חד פעמי חם..)
אופן ההכנה-
לשים את כל חומרי הבצק לבצק דביק ומעט דליל (לא דליל מידי)
מתפיחים 30 דקות.
מחממים מחבת עם מעט שמן,
בידיים רטובות לוקחים חופן מהבלילה ומשטחים על המחבת.
עובדים כל העת עם ידיים רטובות.
מטגנים עד להשחמה משני הצדדים, על אש בינונית.
אוכלים חם.
בתיאבון ושבוע טוב! שירלי ממן