לביבות ירק (עיג׳ה)
של סבתא
הכי טעימות שיש גם בפסח
המצרכים –
3-4 ביצים
צרור פטרוזיליה קצוצה
צרור כוסברה קצוצה
צרור סלרי רצוץ 3-4 עלים
2 בצל ירוק קצוץ
1 בצל קצוץ דק
1 כף גדושה קמח מצה/ פירורי לחם.
2 תפו״א מבושל
לתבל עם מרק עוף/מלח, פלפל שחור ומעט פפריקה אדומה.
אופן הכנה –
למעוף תפוח אדמה לערבב יחד הכל .
לתבל בתבלינים.
בעזרת כף לקחת מהבלילה ולטגן במחבת.
עד להשחמה משני הצדדים.