קציצות פרסה לפסח טעם של ילדות

Galit Ben Aharon
קציצות פרסה(כרישה) לפסח😋
בעיני זה הדבר הכי טעים שיש בפסח!
זה טעם הילדות שלי אני מחכה לזה כל פסח כי אי אפשר להפסיק לאכול אותם.
זה חם ומלוח וטעים ברמות מטורפות… אז איך מכינים?
מאת – Galit Ben Aharon
המצרכים –
2  כרישה
ביצה
3 כפות פירורי קמח מצה
חופן כוסברה
חופן פטרוזיליה
תפוח אדמה גדול חתוך לקוביות
פירורי מצה -לציפוי
שמן קנולה
תבלינים : מלח,פלפל,כמון וכורכום
לימון להגשה.
אופן הכנה-
שוטפים היטב מעל מי ברז את הגבעולי כרישה( יש בהם חול אז לשטוף היטב)
ולחתוך לעיגולים דקים.
למלא בסיר גדול מים ולהוסיף את הכרישה ותפוח אדמה לבישול לפחות 40 -30 דקות.
לריכוך.
לחתוך את הירק קצוץ( פטרוזיליה וכוסברה)
למעוך את התפוחי אדמה ולהניח בצד.
הכרישה לטחון במעבד מזון בפולסים.
 סיננתי לפני .
מערבבים בקערה את הפירה,הכרישה, תבלינים,ביצה, קמח מצה
מערבבים היטב את הבלילה שלנו
ומכינים קציצות יפות ושטוחות
אני אוהבת לטבול את הקציצה עם מעט עם פירורי מצה ואז לטגן בשמן עמוק
וזה פשוט טעים 😋😋😋
אפשר לזלול 1000 כי פשוט אי אפשר להפסיק
להגיש עם פלח לימון וזה מעדן 😋

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *