הסלט מיונז של אולמות אירועים כמו של פעם שהיו מגישים.
היום כבר לא מגישים אבל בבית זה כל שבת על השולחן
המצרכים-
5 תפוחי אדמה
3 ביצים
קופסה שימורים אפונה וגזר לסנן ולשטוף
4 מלפפון חמוץ
כפית חרדל
4 כפות מיונז איכותי
מלח
פלפל שחור
מעט מים מהמיץ של המלפפונים החמוצים.
חופן פטרוזיליה -אופציונאלי לא חובה
חתיכת בצל קצוץ – לא חובה
אופן הכנה –
נבשל את תפוחי האדמה והביצים.
לאחר שתפוחי האדמה מתרככים לסנן מהמים ולקרר היטב.
אפילו שימו במקרר כמה שעות.
לאחר מכן לחתוך קוביות תפוחי אדמה וביצים.
לחתוך גם מלפפון חמוץ
להוסיף את הכל יחד ולערבב טוב טוב.
בתאבון