סלומון בתנור מתכון נדיר
טעים ובריא
בתוספת בטטה
המרכיבים-
פילטים של סלמון טרי 5-6
רבע כוס שמן זית
מעט מלח
שום כתוש
חופן כוסברה קצוצה
כף דבש
כף סויה
4 בטטות חתוכות לפלחים
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה –
מערבבים בקערה.שמן וכל התבלינים עם הכוסברה.
לוקחים נייר אפייה משמנים בשמן זית.
את הסלמון שמים בתבנית המשומנת ואז לוקחים את הבלילה שבקערה ואז מורחים את הבלילה על הנתחים של הסלמון .
ואת שאר הבלילה שנשארה לנו מערבבים עם הבטטות שסידרנו בתבנית.
תנור 200 מעלות עד שהנתחים מגיעים להשחמה יפה בחלק העליון (כ- 30 דקות לערך).
לתבל במיץ לימוןןןן ובתאבוןןןןן