עוגת פרג מעלפת היא תמיד מצליחה

רבקה פנסו

 

עוגת פרג מעלפת היא תמיד מצליחה

מאת רבקה פנסו

לשמן תבנית עגולה 28

המצרכים –

6 ביצים

כוס וחצי פרג טחון

חצי כוס קוקוס

כוס סוכר

כוס קמח

2 סוכר וניל

שקית וחצי אבקת אפייה

כוס נוזלים- מים או  מיץ

3/4 כוס שמן

רבע כוס יין לקידוש

אופן הכנה –

לערבב את היבשים . להוסיף את השמן מיץ, יין וחלמונים.

להקציף את החלבונים עם סוכר לקפל את החלבונים המוקצפים לתערובת

לאחר שהבלילה התאחדה להעביר לתבנית

אפייה 180 מעלות כ- 50 דקות עד יציבות העוגה

ציפוי שוקולד –

100 גר' שוקולד

100 גר' שמנת מתוקה להמיס ולשפוך מעל העוגה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *