עוגת פרג מעלפת היא תמיד מצליחה
מאת רבקה פנסו
לשמן תבנית עגולה 28
המצרכים –
6 ביצים
כוס וחצי פרג טחון
חצי כוס קוקוס
כוס סוכר
כוס קמח
2 סוכר וניל
שקית וחצי אבקת אפייה
כוס נוזלים- מים או מיץ
3/4 כוס שמן
רבע כוס יין לקידוש
אופן הכנה –
לערבב את היבשים . להוסיף את השמן מיץ, יין וחלמונים.
להקציף את החלבונים עם סוכר לקפל את החלבונים המוקצפים לתערובת
לאחר שהבלילה התאחדה להעביר לתבנית
אפייה 180 מעלות כ- 50 דקות עד יציבות העוגה
ציפוי שוקולד –
100 גר' שוקולד
100 גר' שמנת מתוקה להמיס ולשפוך מעל העוגה