עוגיות פרח נדירות ופריכות לשבת

עדן נימני

 

עוגיות פרח ריבה/קרין גורן
המצרכים –
200 גרם חמאה
100 גר' אבקת סוכר
2 כוסות קמח
1/4 כפית מלח דק
1/4 כוס חלב
מילוי-
ריבת תות
הגשה:
אבקת סוכר
אופן ההכנה-
מעבדים במעבד מזון קמח, מלח ואבקת סוכר. מוסיפים חמאה ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) לתערובת פירורית.
מעבירים לקערה ומוסיפים חלב בהדרגה.
לשים רק עד שמתקבל בצק רך ואחיד.
עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לשעה עד שעתיים למקרר,
להתייצבות.מחממים תנור ל-180 מעלות. מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח קלות לעלה בעובי 1/2 ס”מ.
קורצים לפרחים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מהשאריות מרדדים וקורצים שוב.
אופים 15  דקות עד שהעוגיות מתחילות להזהיב.
מצננים לחלוטין.מפזרים אבקת סוכר בנדיבות מעל הפרחים עם החור במרכז.
ממלאים את הפרחים השלמים בכפית ריבה.
מרכיבים עוגייה עם אבקת סוכר (וחור)
מעל כל תחתית עם ריבה לקבלת סנדוויץ’.
שומרים בשכבה אחת בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *