עוגת שוקולד פרווה קלה ופשוט נהדרת

 

Tikva Ovadia-Moshe

עוגת שוקולד פרווה קלה וטעימה

vמתכון מאת Tikva Ovadia-Moshe

המצרכים –

5 ביצים

כוס ורבע סוכר

2 שקיות סוכר וניל

חצי כוס קקאו

שתי כוסות קמח תופח

 

חצי כפית סודה לשתייה

כף אינסטנט פודינג שוקולד

כף שוקולית

כוס שמן

כוס מים

קרם –

100 גר' שוקולד מריר

כפית שמן

2 כפות מים

2 כפות סירופ מייפל

 

אופן ההכנה –

מקציפים ביצים שלמות ומוסיפים את הסוכר והסוכר וניל בהדרגה עד שמתקבל קצף תפוח ( בערך 7-8 דקות)

מנמיכים את עוצמת המיקסר ומוסיפים את השמן.

כל היבשים לערבב יחד ולנפות ,נכנסים לסירוגין עם המים, עד שמקבלים בלילה אחידה.

מחממים תנור מראש ל160,

מוזגים את הבלילה לתבנית 26 עגולה משומנת ואופים 45 עד 50 דקות

הכנת הקרם –

ממיסים שוקולד מריר עם שתי כפות מים חמים וכפית שמן

מכניסים למיקרו ל 30 שניות, מוציאים ומערבבים עד שמתקבל סירופ חלק ומבריק ומוסיפים שתי כפות מייפל,

ומצפים את העוגה

עוגת שוקולד פרווה: קינוח טעים וקליל לכל אירוע!

עוגת שוקולד פרווה היא קלאסיקה אהובה, מושלמת לכל מי שחושק בקינוח שוקולדי עשיר בלי חלב או מוצרי חלב.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *