עוגת סולת תפוזים וקוקוס
המצרכים –
4 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
כוס קוקוס
כוס סולת
כוס קמח
שקית אפיה
סירופ- לבשל
כוס סוכר
כוס מים
רבע כוס מיץ תפוזים
להרתיח ולקרר
אופן ההכנה –
להפריד ביצים להקציף חלבונים עם סוכר לקבלת קצף חזק.
להעביר לקערה נקיה.
באותה קערת המיקסר ,להקציף חלמונים להוסיף שמן מיץ תפוזים להנמיך את מהירות המיקסר להוסיף את שאר החומרים.
לקפל את החלבונים לתערובת .
לשמן תבנית בינונית מרובעת למזוג בלילה לתבנית .
לאפות 45 דקות בחום 170 מעלות.
כשהעוגה מוכנה לשפוך את הסירופ ולפזר קוקוס.