היא קלאסית טעימה וקייצית
הכי אהובה עלינו בבית
עוגת ביסקוויטים טלי אדרי
תבנית חד פעמית בינונית
המצרכים –
קרם וניל
3 שמנת מתוקה (פרווה)
2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
2 כוסות חד פעמי שתיה קרה חלב (פרווה)
כף אבקת סוכר
אפשר לשלב גבינת שמנת או גבינה לבנה גביע 250 גר'
פתי בר בערך חבילה וחצי או יותר
להרטיב עם מים ונס קפה
אופן ההכנה –
נקציף את השמנת חלב ואינסטנט עם אבקת סוכר עד שנקבל קרם יציב.
נוסיף גבינה (או בלי)
נרטיב ביסקוויטים בכוס מים שמעורבבים עם כפית נס.
נסדר שכבה נמרח שכבת קרם וכך הלאה 3 שכבות.
להכניס למקפיא לחצי שעה.
ציפוי-
להמיס במיקרו
200 גר' שוקולד מריר עם 200 מ"ל קרם קוקוס
כף אבקת סוכר
לשפוך על העוגה.
לקרר לילה במקרר