עוגת נוטלה פירורים בחושה קלה
המתכון של מלי מאירוב
עוגת נוטלה פירורים
יצאה מהתנור.
עוגת נוטלה פירורים מלי מאירוב
המצרכים –
2 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
גביע שמנת חמוצה
כפית תמצית וניל
כוס קמח
כפית אבקת אפייה
שוקולד חלב חצי אריזה
כפית קקאו
2 כפות חלב
נוטלה
אופן ההכנה –
בקערת המיקסר נקציף 2 ביצים עם חצי כוס סוכר.. מהירות גבוהה עד לתערובת תפוחה לוקח בערך 5-7 דקות.
ננמיך למהירות נמוכה ונוסיף חצי כוס שמן ,שמנת חמוצה,וכפית סוכר וניל.
דרך מסננת נעביר כוס קמח וכפית וחצי אבקת אפיה.. נקפל לתערובת אחידה .
בצלחת נניח שוקולד חלב עם כפית קקאו ו 2 כפות חלב ונחמם במיקרו חצי דקה .
נוציא ונערבב להמסה ואם צריך נחמם עוד 5 שניות.. נעביר חצי כוס מהתערובת הלבנה לתערובת השוקולד ונערבב.
נרפד תבנית אינגליש בנייר אפיה ונעביר חצי מהתערובת הלבנה מעל נניח את תערובת השוקולד ומעל 3 כפיות נוטלה
נמזוג את שאר התערובת הלבנה ומעל 3 כפיות נוטלה .. נקפל 4 פעמים מלמטה למעלה לצורת שיש ונכניס לתנור מחומם 180 מעלות לעשר דקות
בינתיים נכין
קראמבל 3 כפות קמח
3 כפות סוכר
30 גרם חמאה קרה
נערבב בידיים לפירורים גסים קצת.
נפזר על העוגה בתנור ונאפה עוד 30 דקות בערך
אפיה רגילה מדף שני מלמטה .
המתכון בכוס חד פעמי שתיה חמה