עוגת נוטלה פירורים בחושה קלה

מלי מאירוב

עוגת נוטלה פירורים בחושה קלה

 

המתכון של מלי מאירוב

 

עוגת נוטלה פירורים
יצאה מהתנור.
עוגת נוטלה פירורים מלי מאירוב

המצרכים –

2 ביצים

חצי כוס סוכר

חצי כוס שמן

גביע שמנת חמוצה

כפית תמצית וניל

כוס קמח

כפית אבקת אפייה

שוקולד חלב חצי אריזה

כפית קקאו

2 כפות חלב

נוטלה

אופן ההכנה –

בקערת המיקסר נקציף 2 ביצים עם חצי כוס סוכר.. מהירות גבוהה עד לתערובת תפוחה לוקח בערך 5-7 דקות.

ננמיך למהירות נמוכה ונוסיף חצי כוס שמן ,שמנת חמוצה,וכפית סוכר וניל.

דרך מסננת נעביר כוס קמח וכפית וחצי אבקת אפיה.. נקפל לתערובת אחידה .

בצלחת נניח שוקולד חלב עם כפית קקאו ו 2 כפות חלב ונחמם במיקרו חצי דקה .

נוציא ונערבב להמסה ואם צריך נחמם עוד 5 שניות.. נעביר חצי כוס מהתערובת הלבנה לתערובת השוקולד ונערבב.

נרפד תבנית אינגליש בנייר אפיה ונעביר חצי מהתערובת הלבנה מעל נניח את תערובת השוקולד ומעל 3 כפיות נוטלה

נמזוג את שאר התערובת הלבנה ומעל 3 כפיות נוטלה .. נקפל 4 פעמים מלמטה למעלה לצורת שיש ונכניס לתנור מחומם 180 מעלות לעשר דקות

בינתיים נכין

קראמבל 3 כפות קמח

3 כפות סוכר

30 גרם חמאה קרה

נערבב בידיים לפירורים גסים קצת.

נפזר על העוגה בתנור ונאפה עוד 30 דקות בערך

אפיה רגילה מדף שני מלמטה .

המתכון בכוס חד פעמי שתיה חמה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *