כרובית מטוגנת – כמה שאני אוהבת

Moran Turgeman

 

כרובית מטוגנת – כמה שאני אוהבת

קל וטעים

המתכון של מורן תורג'מן

 

 

המצרכים –

כרובית מפורקת לפרחים

ביצה + קצת מים  3-4 כפות

פירורי לחם יפנים פנקו  (או רגילים )

מתובלים

עם אורגנו

שום גבישי

כוסברה או פטרוזיליה יבשה

חופן שומשום

אופן ההכנה –

נבשל את פרחי הכרובית במים רותחים עם קצת מלח, עד שהם רכים לא מידי.

נסנן ונקרר.

נערבב ביצה עם מים וקצת מלח

נערבב את פירורי הלחם עם התבלינים והשומשום.

נטבול כל פרח בביצה ואז בפירורים כמו שניצלים.

ואז נטגן בשמן עמוק .

עד שזהוב ויפה

בתאבון

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *