לילות יוון
העוגה שנקראת לילות ביירות
נוסח יוון
מאת ריקי
המצרכים –
כוס סולת
כוס סוכר
2 כוסות מים
2 כוסות חלב
שמנת מתוקה אחת
כף מי ורדים
לקרם –
2 שמנת מתוקה
כוס חלב
אינסטנט וניל
פיסטוקים לקישוט
סירופ
כוס סוכר
כוס מים
מיץ לימון
מי ורדים
אופן הכנה –
לבשל בסיר סולת , כוס סוכר, 2 כוס חלב , 2 כוס מים , שמנת מתוקה , מי ורדים לטרוף כל הזמן עם מטריפה ,
לא להפסיק לערבב 15 דקות עד שיש סמיכות .
לצקת לכלי פיירקס מלבני לא גדול מאוד .לצנן .
להקציף שמנת מתוקה עם כוס חלב ואינסטנט פודינג
לשטח על העוגה . לפזר פיסטוקים .
להכין סירופ כוס סוכר כוס מים לבשל על הגז 10 דקות להוסיף מיץ לימון / מי ורדים .
לצקת על העוגה רק כאשר פורסים ואוכלים .
(לא על כל עוגה ראש )
קל וטעימה בהצלחה 🩷
2 תגובות
איך ניתן לעשות אותה פרווה ובתבנית 26?
תחליפי שמנת פרווה ומים