פיצה פצצה!!!! אמיתי!
איזה טעימה ..
בצק מחמישה מרכיבים בלבד!!!
המרכיבים-
4 כוסות קמח
כף גדושה שמרים יבשים
כף סוכר
כפית מלח
רבע כוס שמן זית
ומוסיפים ככוס וחצי מים בפעימות עד שהבצק רך.
רוטב פיצה מוכן
גבינה צהובה /מוצרלה
תוספות מה שבא לכם
ההכנה –
לשים הכל במיקסר וללוש את המים להוסיף בהדרגה עד שמתקבל בצק רך וקצת דביק.
10 דקות לישה.
להתפיח כשעה.
להוריד נפח ולחלק ל-2
לפתוח עיגול על נייר אפייה.
לתת מנוחה קצרה.
למרוח רוטב פיצה וגבינה צהובה
כל מה שבא לכם.
אפייה 200 מעלות 20 דקות עד שהפיצה מוכנה ושזופה.
פיצה: מאכל איטלקי אהוב
פיצה היא מאכל איטלקי פופולרי המורכב מבצק שמרים עגול שטוח, מכוסה ברוטב עגבניות, גבינה ותוספות מגוונות.
מקור הפיצה בנאפולי, איטליה, במאה ה-19. מאז הפכה הפיצה לאחד המאכלים הפופולריים ביותר בעולם, וניתן למצוא אותה בגרסאות שונות בכל רחבי הגלוב.
סוגי פיצה:
- פיצה נאפוליטנית: פיצה זו ידועה בבצקה הדק והפריך שלה, ברוטב העגבניות הפשוט ובמוצרלה טרייה.
- פיצה סיציליאנית: פיצה זו בעלת בצק עבה יותר, רוטב עגבניות מתוק יותר וגבינת פקורינו מגוררת.
- פיצה אמריקאית: פיצה זו ידועה בבצקה העבה שלה, בשפע של תוספות וגבינה מותכת
- טיפים –
-
- השתמשו ברוטב עגבניות טעים: ניתן להשתמש ברוטב עגבניות מוכן או להכין רוטב עגבניות ביתי.
- השתמשו בגבינה איכותית: ניתן להשתמש בכל סוג גבינה שתרצו, אך מומלץ להשתמש בגבינה שתתכה היטב.
- אל תפחדו להיות יצירתיים עם התוספות: ניתן להוסיף לפיצה כל תוספת שתרצו.
- אפו את הפיצה בתנור חם: חום גבוה חשוב כדי לקבל פיצה קריספית וטעימה.
פיצה היא מאכל טעים ומגוון שניתן ליהנות ממנו בכל אירוע.