פיצה פצצה ! אמיתי !

Limor David Samovich

 

פיצה פצצה!!!! אמיתי!

 

איזה טעימה ..

בצק מחמישה מרכיבים בלבד!!!

המרכיבים-

4 כוסות קמח

כף גדושה שמרים יבשים

כף סוכר

כפית מלח

רבע כוס שמן זית

ומוסיפים ככוס וחצי מים בפעימות עד שהבצק רך.

רוטב פיצה מוכן

גבינה צהובה /מוצרלה

תוספות מה שבא לכם

ההכנה –

לשים הכל במיקסר וללוש את המים להוסיף בהדרגה עד שמתקבל בצק רך וקצת דביק.

10 דקות לישה.

להתפיח כשעה.

להוריד נפח ולחלק ל-2

לפתוח עיגול על נייר אפייה.

לתת מנוחה קצרה.

למרוח רוטב פיצה וגבינה צהובה

כל מה שבא לכם.

אפייה 200 מעלות 20 דקות עד שהפיצה מוכנה ושזופה.

 

פיצה: מאכל איטלקי אהוב

פיצה היא מאכל איטלקי פופולרי המורכב מבצק שמרים עגול שטוח, מכוסה ברוטב עגבניות, גבינה ותוספות מגוונות.

מקור הפיצה בנאפולי, איטליה, במאה ה-19. מאז הפכה הפיצה לאחד המאכלים הפופולריים ביותר בעולם, וניתן למצוא אותה בגרסאות שונות בכל רחבי הגלוב.

סוגי פיצה:

  • פיצה נאפוליטנית: פיצה זו ידועה בבצקה הדק והפריך שלה, ברוטב העגבניות הפשוט ובמוצרלה טרייה.
  • פיצה סיציליאנית: פיצה זו בעלת בצק עבה יותר, רוטב עגבניות מתוק יותר וגבינת פקורינו מגוררת.
  • פיצה אמריקאית: פיצה זו ידועה בבצקה העבה שלה, בשפע של תוספות וגבינה מותכת
  • טיפים –
    • השתמשו ברוטב עגבניות טעים: ניתן להשתמש ברוטב עגבניות מוכן או להכין רוטב עגבניות ביתי.
    • השתמשו בגבינה איכותית: ניתן להשתמש בכל סוג גבינה שתרצו, אך מומלץ להשתמש בגבינה שתתכה היטב.
    • אל תפחדו להיות יצירתיים עם התוספות: ניתן להוסיף לפיצה כל תוספת שתרצו.
    • אפו את הפיצה בתנור חם: חום גבוה חשוב כדי לקבל פיצה קריספית וטעימה.

    פיצה היא מאכל טעים ומגוון שניתן ליהנות ממנו בכל אירוע.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *