עוגת יוגורט קבועה אצלי,
מומלצת מאוד כשבא משהו טעים וקל
עוגה חלבית!
עוגת יוגורט
לחמם תנור 180 מעלות.
שמנו את התבנית אנג'ל עגולה גודל 26 או 24
כוס מידה. חד פעמי לשתייה חמה
העוגה מוכנה, בבדיקת קיסם.
אם יבש העוגה מוכנה.
אצלי חצי שעה זמן אפיה.שימו לב לזמניי האפייה
כל תנור מתנהג אחרת.
שימו לב לא ליבש את העוגה בתנור!
והימנעו מערבוב יתר!!
המצרכים –
כוס וחצי קמח מנופה
אבקת אפיה, שקית
1 כוס סוכר
½ כוס שמן
4ביצים בטמפרטורת החדר
גביע יוגורט לבן 200 ג"ר
. אני השתמשתי ביוגורט. יווני טבעי.
כפית תמצית וניל.
אפשרי חופן של שוקולד צ'יפס. לא חובה טעים גם בלי.
אופן ההכנה-
לערבב את הסוכר וכל החומרים הרטובים (שמן, ביצים, יוגורט, תמצית וניל) בקערה גדולה עם מטרפה.
או מיקסר ידני
מוסיפים את הקמח, ואבקת האפייה
לתוך החומרים הרטובים לבלילה רכה
מערבבים בעדינות רק עד לקבלת תערובת אחידה.
להימנע מערבוב יתרץ מעבירים לתבנית האפייה.
אופים רק עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי,
אצלי בערך 30 דקות.
טיפ שלי למרוח ריבה על העוגה .